Nå kommer våren! | Nyheter | Anleggsgartnerfirma Strandman AS
Anleggsgartnerfirma Strandman - logo
Steinarbeider

17. jun. 2020
Vi søker etter natursteinsmedarbeidere

Logo miljøfyrtårn

18. mars 2019
Miljørapport 2018

Pent anlagt hage i Sogndal

27. nov. 2018
Vi søker ny prosjektleder til vårt lederteam

Oppdragsmengden øker og vi søker etter prosjektleder. Vi jobber i et uformelt miljø med korte beslutningsveier og høyt tempo. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og får driftsansvar mot kunder, leverandører og ansatte i egne prosjekter. Vi søker en løsningsorientert lagspiller med stå-på-vilje som ønsker å bidra positivt i et godt arbeidsmiljø. Arbeidsmengden varierer over sesonger, og du må trives i denne dynamikken. Du vil inngå i lederteamet og delta aktivt i vår videre utvikling.

De viktigste oppgavene blir:

 • Oppsøkende markedskontakt mot eksisterende og potensielle kunder.
 • Kalkulasjon av anbud/ prosjekter for offentlige og private byggherrer.
 • Prosjektledelse – fullt ansvar for HMS/KS, økonomi og framdrift i egne prosjekter.
 • Innkjøp og kontrahering av underentrepriser.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktig lønn.
 • Personalforsikringer og pensjonsordning.
 • Godt arbeidsmiljø.
 • Bilordning.
 • Faglig og personlig utvikling.

Krav til kompetanse:

 • Fagutdanning anleggsgartner, anleggsgartnertekniker, landskapsingeniør el..
 • Førerkort kl. BE.
 • Relevant erfaring (kan erstatte formell kompetanse).

Om oss:

Anleggsgartnerfirma Strandman AS er en mesterbedrift med lange tradisjoner og høy fagkunnskap. I 2016 var vi med å bygge og vedlikehold 350 hager og parker og hadde vintervedlikehold på mer enn 450 adresser. Selskapet ble etabler ti 1979 og er i dag en av Vestfolds største anleggsgartnerfirmaer. Vi har høyt fokus på miljø og er Miljøfyrtårnbedrift. Vi holder til i trivelige lokaler i Tønsberg. Hoveddelen av våre oppdrag er i Tønsbergregionen, men vi har oppdrag i hele Vestfold. Med fokus på faglig kvalitet, kompetanse, god lønnsomhet og fornøyde kunder ønsker vi å vokse videre.

Spørsmål og søknad sendes til daglig leder Ruben Høie ruben@strandman.no

Deltakere på seierspallen i lærlinge-EM for anleggsgartnerfaget

4. okt. 2018
Gull i lærlinge-EM for anleggsgartnerfaget

Kjetil Schwoch fra Strandman AS og Nils Karjetta fra Aakerholdt Steen & Lund AS klarte bragden og tok gull i EM for lærlinger 2018 i Budapest. I konkurranse med lærlingeteam fra hele Europa gikk de helt til topps. Og seieren var klar, med god margin til sølv og bronseplass.

Euroskills er en konkurranse for lærlinger der de får teste sine kunnskaper i konkurranse med over 500 deltakere fra 28 land i 35 ulike fag. Norge stilte med lag i 12 fag, og til sammen var deltakerdelegasjonen på 14 lærlinger fra hele landet.

Vi gratulerer Kjetil og Nils med fremragende innsats og GULL!

En av Strandmans feiemaskiner

Nå kommer våren!

10. mar. 2020

Vinteren slipper taket og vi har startet med vårvedlikeholdet. I perioden 10. mars til 01. mai vil vi foreta soping/feiing av veier og plasser for å fjerne grusen fra vinterens strøing. Arbeidet vil foregå både på dag, kveld og nattestid og vi har innhentet tillatelse fra kommunelegen i Tønsberg, kommunelegen i Færder og fra politiet.

Vi vil gjøre arbeidet så skånsomt som mulig, men det er ikke til å unngå at arbeidet både vil medføre støy- og støvplager for de som bor eller jobber i nærheten av der vi jobber. Vi jobber så effektivt som mulig slik at plagene for den enkelte blir så små som mulig. For å få ut grus fra kantene slik at feiemaskinen kan sope dette opp brukes elektriske løvblåsere for å begrense støyen.

Vi ber alle berørte om forståelse for at denne jobben må gjøres. Dersom du har spørsmål knyttet til arbeidet kan du ringe vår vakttelefon på nr 948 18 000.