Vi søker ny avdelingsleder for grøntvedlikehold! | Nyheter | Anleggsgartnerfirma Strandman AS
Anleggsgartnerfirma Strandman - logo
Starter rengjøring av gater og plasser

15. mar. 2021
Varsel om støy og støvplager

Snart starter vårrengjøringen. Det er som regell en støvete affære som foregår på kelds og nattestid.

Vi nærmer oss midten av mars med vår i luften og snøfrie plasser. Det betyr feiejobb for Lars Martin Valmestad og resten av ryggegjengen fra Strandman. I disse dager gjør han og laget seg klar for å ta fatt p støvete områder som parkerings- og snuplasser, til bedrifter og private, som er fulle av grus og strøsand etter vinteren.

– Nå har vi hentet inn tillatelse fra politet og kommunelegen i Tønsberg og Færder, så nå mangler det bare at vi varsler folk via avisen, siere prosjketleder Lars Martin Valmestad.

Jobber hele døgnet

Varslingen er nødvendig på grunn av arbeidstiden som er litt utenom det vanlige.

– Vi jobber til alle døgnets tider, mest om natten. Dette fordi det er da plassene er mest tilgjengelige, uten biler, sier prosjektlederen.

Han forteller at arbeidert starter umiddelbart, med forbehold om været skulle bli vinterlig igjen. Ulempene arbeidet bringer med seg, kan han ikke annet enn å beklage. Og han lover at de gjør jobben så skånsomt som mulig.

– Dette gjør vi i beste mening, så vi oppholder oss ikke på samme sted lang tid av gangen. Men jobben må jo gjøres, sier han.

Ferdig i mai

Det hender noen er misfornøyd med støyen og støvet som følger arbeidet, eller har andre spørsmål rundt feiejobben. Disse ber han ta kontakt på vakttelefonens døgnbemannede linje: 948 18 000.

– At noen kan bli forstyrret og derfor blir grinete, kan vi godt forstå. Derfor varsler vi og prøver å tilrettelegge etter beste evne, sier han.

Ryddegjengen ser fram til å ta fatt på arbeidet som vil holde på utover våren.

– Dette er startsskuddet for sesongen og den fine tiden. Målet er å være helt ferdig innen 17. mai, mens nattarbeidet avsluttes 10. mai, sier han.

Se artikkel i tb.no

Steinarbeider

17. jun. 2020
Vi søker etter natursteinsmedarbeidere

Logo miljøfyrtårn

18. mars 2019
Miljørapport 2018

Pent anlagt hage i Sogndal

27. nov. 2018
Vi søker ny prosjektleder til vårt lederteam

Oppdragsmengden øker og vi søker etter prosjektleder. Vi jobber i et uformelt miljø med korte beslutningsveier og høyt tempo. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og får driftsansvar mot kunder, leverandører og ansatte i egne prosjekter. Vi søker en løsningsorientert lagspiller med stå-på-vilje som ønsker å bidra positivt i et godt arbeidsmiljø. Arbeidsmengden varierer over sesonger, og du må trives i denne dynamikken. Du vil inngå i lederteamet og delta aktivt i vår videre utvikling.

De viktigste oppgavene blir:

 • Oppsøkende markedskontakt mot eksisterende og potensielle kunder.
 • Kalkulasjon av anbud/ prosjekter for offentlige og private byggherrer.
 • Prosjektledelse – fullt ansvar for HMS/KS, økonomi og framdrift i egne prosjekter.
 • Innkjøp og kontrahering av underentrepriser.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktig lønn.
 • Personalforsikringer og pensjonsordning.
 • Godt arbeidsmiljø.
 • Bilordning.
 • Faglig og personlig utvikling.

Krav til kompetanse:

 • Fagutdanning anleggsgartner, anleggsgartnertekniker, landskapsingeniør el..
 • Førerkort kl. BE.
 • Relevant erfaring (kan erstatte formell kompetanse).

Om oss:

Anleggsgartnerfirma Strandman AS er en mesterbedrift med lange tradisjoner og høy fagkunnskap. I 2016 var vi med å bygge og vedlikehold 350 hager og parker og hadde vintervedlikehold på mer enn 450 adresser. Selskapet ble etabler ti 1979 og er i dag en av Vestfolds største anleggsgartnerfirmaer. Vi har høyt fokus på miljø og er Miljøfyrtårnbedrift. Vi holder til i trivelige lokaler i Tønsberg. Hoveddelen av våre oppdrag er i Tønsbergregionen, men vi har oppdrag i hele Vestfold. Med fokus på faglig kvalitet, kompetanse, god lønnsomhet og fornøyde kunder ønsker vi å vokse videre.

Spørsmål og søknad sendes til daglig leder Ruben Høie ruben@strandman.no

Deltakere på seierspallen i lærlinge-EM for anleggsgartnerfaget

4. okt. 2018
Gull i lærlinge-EM for anleggsgartnerfaget

Kjetil Schwoch fra Strandman AS og Nils Karjetta fra Aakerholdt Steen & Lund AS klarte bragden og tok gull i EM for lærlinger 2018 i Budapest. I konkurranse med lærlingeteam fra hele Europa gikk de helt til topps. Og seieren var klar, med god margin til sølv og bronseplass.

Euroskills er en konkurranse for lærlinger der de får teste sine kunnskaper i konkurranse med over 500 deltakere fra 28 land i 35 ulike fag. Norge stilte med lag i 12 fag, og til sammen var deltakerdelegasjonen på 14 lærlinger fra hele landet.

Vi gratulerer Kjetil og Nils med fremragende innsats og GULL!

En av Strandmans firmabiler

Vi søker ny avdelingsleder for grøntvedlikehold!

7. sep. 2021

Da vår avdelingsleder for grøntvedlikehold flytter har vi behov for en person som kan tre inn i rollen og utvikle den videre.

Vi søker en faglig dyktig landskapsingeniør med grønn interesse, eller en erfaren gartner eller tilsvarende. Det kreves minimum førerkort klasse B, gode IT-kunnskaper og god økonomiforståelse.

Åpne stillingsannonsen.